Sunday 2015-10-04
FotoRiporter

magyar  |   English


SZOLGÁLTATÁSOK

Esküvői fotózás
Babafotózás, családi fotózás
Rendezvényfotózás
Reklám- és termékfotózás
Portfólió fotózás

*   *   *


Esküvői fotózás


Az esküvőn készült fotók a jegyes pár életének legemlékezetesebb pillanatait örökítik majd meg, így nagyon fontos, hogy profi módon elkészített, valamint a ti személyiségetekhez passzoló képek készüljenek. Ha szeretnétek, hogy az esküvő minden mozzanata így legyen lefotózva tekintsétek meg esküvői csomagjaimat, melyben minden pár megtalálja a számára legjobbat.


Esküvőifotózás csomagajánlataim
Babafotózás, családi fotózás


Legyen szó újszülöttekről, kisbabákról, gyerekekről vagy akár az egész kis családról a fotózás életünk legszebb pillanatáról ad emléket a későbbiekben. Ötletes, eredeti és jó minőségű fényképek készülnek a család apraja-nagyjáról. A család a legszorosabb emberi kötelékek színtere, családban éljük meg az ünnepeket és a hétköznapokat, támaszt és biztonságot nyújt. A Család tagjaival éljük át, és velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait is. Ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget örökítjük meg a képeken a családi fotózás alkalmával.


Babafotózás, családfotózás csomagajánlataim
Rendezvényfotózás


Minden rendezvénynek megvan a maga kiemelt pillanata, amit érdemes profi módon megörökíteni. Ha azt szeretnéd, hogy az általad szervezett rendezvény minden fontos pillanatáról készüljenek képek, nézd át a rendezvényfotózás szolgáltatásaimat. Professzionális technikával, megfelelően felkészülve készülnek a fotók, legyen szó akár vállalati rendezvényről, koncertről vagy éppen diplomaosztóról vagy Keresztelőről.


Rendezvényfotózás csomagajánlataim
Reklám- és termékfotózás


Vállalkozásod imázsának erősítésében, termékeidről készült professzionális tárgy- és termékfotók is nagy segítséget nyújthatnak. A reklámfotók olyan hangulatot adhat mindehhez, mely még vonzóbbá teszi majd termékeidet.


Reklám és termékfotózás csomagajánlatom
Portfólió fotózás


A portfólió egy profi modell elengedhetetlen kelléke, hiszen sokszor ezen áll vagy bukik a meghallgatások többsége. Ha még nincs profin lefotózott és összeállított portfóliód, vagy csak frissíteni szeretnéd néhány képpel a meglévőt tudj meg többet a portfóliófotózásról és az áraimról a lenti csomagajánlatokban.


Protfóliófotózás csomagjánlataim

Általános Szerződési feltételek            Arculat és honlaptervezés: ProfiWEB