Sunday 2015-10-04
FotoRiporter

magyar  |   English


BEMUTATKOZÁSKocsis Károly vagyok, szakképzettségemet illetően Fényképész, én inkább élményfotósnak vallom magam.
Már kamaszkorom óta fényképezek, sok éve tart fogva ez a szenvedély. Fényképészként a legfontosabb számomra, hogy élményeket örökítsek meg. Élményt jelentenek a különböző események ballagás, születésnap, Keresztelő vagy csak egy olyan pillanat, amikor együtt a család. Ilyenkor egy fotós igyekszik elkapni a pillanatot úgy, hogy az a valóságot a lehető legjobban visszaadja.

Kocsis KárolyPersze a fontos események megörökítése a vállalkozások életében is jelentős szerepet kap. A rendezvények fontos pillanatai, a csapatépítők vagy termékbemutatók, esetleg hivatalos bejelentések a vállalatok életében is fontos visszaemlékezni.

Célom olyan momentumok megörökítése, ami sok száz év múlva is ugyanarról szól, ugyanazokat az érzéseket hozza elő. A legnagyobb siker számomra mindig is az volt, ha a munkámmal örömet szerezhettem másoknak. Arra törekszem, hogy az általam készített fényképek a legszínesebben ábrázolják és magukban hordozzák a legszebb pillanatokat úgy, ahogy én láttam azt, ahogy Ti megélitek. A legjobban mindig is az motivált, hogy megörökíthessem a mások szemében megcsillanó boldogságot, sikert, amelyben egy kevés részem nekem is lehetett.

Minden alkalommal az első pillanattól az utolsóig hálás vagyok, hogy a munkámmal és szakértelmemmel másoknak csodálatos emlékeket adhatok. Köszönöm ezúton is az eddigi megbízóimnak, hogy részese lehettem életük legszebb napjának, és leendő megrendelőimnek, hogy bíznak az ízlésemben, tapasztalatomban, felkészültségemben.